Om os

"Black Jack Duo" består af to friske fyre som har mange års erfaring indenfor musik, begge kommer fra Randers.


Martin Jensen

Keyboard og sang

martin@blackjackduo.dk


Anders Thomsen

Trommer og sang

anders@blackjackduo.dk


I forhold til mange andre duo’er, adskiller ”Black Jack Duo” sig ved at benytte rigtige trommer, hvilket gør musikken mere levende i forhold til en kedelig rytmeboks.


"Black Jack Duo" er altid veloplagte og leverer en top professionel optræden.  ”Black Jack Duo” er det perfekte valg til jeres fest, med dæmpet dinér musik og efterfølgende dansemusik med gang i. Vi har en flot sceneopsætning med lys m.m., så der også rent visuelt er en oplevelse for gæsterne.


”Black Jack Duo” har et meget alsidigt repertoire. Vi  spiller b.l.a. numre med kunstnere som Elvis, Volbeat, Shu-Bi-Dua, Maroon 5, Darts, Blues Brothers,  Rasmus Seebach, Mavericks, Poul Krebs, Lars Lilholt, Bamse, TV2, John Mogensen, Creedence Clearwater Revival, Tøsedrengene, Thomas Helmig, Johnny Madsen, The Beatles, Big Fat Snake,  Danser med Drenge, Gasolin, Rugsted og Kreutzfeldt, og en masse andre hits fra 60'erne og frem til nu.


Glem alt om kedelig suppe- steg is musik !!!  Det er slet ikke vores stil.

   

"Black Jack Duo" spiller en del til familie- firma- og forenings fester, weekendophold, hal fester, julefrokoster, Bal for de danseglade, og vi formår altid at få folk op af stolene og ud på gulvet.


"Black Jack Duo" leverer go’ musik og fuld valuta for alle pengene.


Copyright © Black Jack Duo design. 2019