Kunde feedback


Det siger kunderne om "Black Jack Duo".

Hej Anders !                               Klim d. 30 april 2013

 Tusind tak for en god aften. Vi har kun modtaget positive tilbagemeldinger fra vore 400 garanter/gæster. Dansegulvet var jo godt fyldt indtil kl. 01.00. I medvirkede flot til den gode stemning, også under spisningen. Alle aldersgrupper hyggede sig tillige efterfølgende til den gode dansemusik. Vi ser frem til en gentagelse med jer på et senere tidspunkt.

 

Med venlig hilsen Henrik Agesen Direktør Klim Sparekasse

Tlf.: 96180131/ Mobil 21729257

Mail: ha@klimsparekasse.dk

 

Jørgen Hviid

22. april 2015

Hej. Var på weekendophold på Rønne's Hotel  d. 19-4- 2015 . Der var lækker buffet  og en aldeles fremragende duo der spillede.  Tak for musikken og hvis I en dag mangler en god guitarist og sanger så sig endelig til! Hvor var I go'e! Det er vi ikke vant til på Fyn at ha en duo på så højt et niveau. Tak fra fynboerne.


Hej Anders og co. Tusind tak for super musik til festen. Dansegulvet var fyldt hele tiden. Tak

Jesper Klit Christensen


Vores ellers hyrede musiker måtte melde afbud til vores fest grundet sygdom. Disse 2 Herre sagde så ja til at hjælpe og komme og spille til vores årlige dilettant/fest i vores Forsamlinghus.

Var spændte på om de nu kunne fylde pladsen ud og få og holde gang i festen. Dette kunne de og de sørgede for at dansegulvet var fyldt.

Så tak for hjælpen at I ville køre ned til os på Østfyn og spille.

Tak på Frørup Forsamlingshus vegne

..Tusind tak for en skønherlig aften med masser af go musik. ..og ikke mindst god lyd .....tror jeg har skrålet så meget med at min stemme er væk i morgen....vi er flere der glæder os til næste gang I kommer til byen..

Hilsen fra Sara

Jan Stilling  anbefaler Black Jack Duo.

5. maj kl. 11.14 · 

En fornøjelse at have disse to herlige herre til at spille og underholde til Mariannes fødselsdag! Kan varmt anbefales!


Jette Sohnesen Tusinde tak for en super fantastisk aften i Frørup. Kæft i var gode, tror bestem ikke det kunne spilles bedre. I holdt en fest i gang fra start til slut, med fyldt dansegulv. Håber I vender tilbage næste år. 
🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎵🎵🎵🎶🎶🎶🎶🎶🎶


  Mogens Bay , Fjerritslev d.17 april 2016


Jeg vil på vegne af FIF Håndbold sige selv tak til Black Jack Duo. I er fantastiske, lige fra start med musikken under middagen, hvor I blev udfordret af gæsterne som konstant ville synge, men også dette formåede I at kombinere til fællessange. Dansemusik i næsten 5 timer, hvor i med Jeres fremragende fremførelse formåede af have rigtig mange folk på dansegulvet til en fest med blot 50 deltagere, virkelig respekt og det vidner om kvalitet. I har med rette fået stor ros i dagens løb fra mange deltagere via sendte sms og opslag på vores facebook side. De bedste hilsen FIF Håndbold ..formand Mogens Bay

Havde fornøjelsen at have dem til ar spille til Lars.s 60 års fødselsdag i aftes....De er fantastiske ...fyldt dansegulv kan de skabe ...vh Susanne

martin@blackjackduo.   26. juni 2016 kl. 13.18

Hej Anders og Martin

 

Tusind tak for fantastisk musik til vores sølvbryllup i går , dejlig når gæsterne er på gulvet hele aftenen

Vi har i dag så meget positiv respons på festen og ikke mindst musikken

De bedste anbefalinger fra os , håber vi mødes en anden gang .

 

  Venlig hilsen  Karin og Jørgen Dahlgaard

Ann-Marie Thind har anmeldt Black Jack Duo – 5 stjerner

28. januar 2018 · 

Fantastisk dansemusik. Tak for besøget i Frørup Forsamlingshus

Hej Martin

Tusind tak for jeres optræden i går/nat ved vores bryllup. Hold da fast hvor var I gode :-)

Vi har fået ros fra ALLE gæster og som I nok opdagede "mistede" I en del visitkort :-)

Hele aftenen var perfekt, men det bedste øjeblik som I for os vil bliver husket meget for, var da I om eftermiddagen gav vores børn mulighed for en dans inden de skulle ud og passes :-)  Det var så lækker at se dem få sig en dans til jeres gode musik. Tusind tak fordi I gav dem og os den ekstra oplevelse og ikke mindst tak for en fantastisk aften/nat.


Mange hilsner fra Tom og Louise

Copyright © Black Jack Duo design. 2019