Praktisk info

Herunder kan du finde en nogle praktiske oplysninger, som skal være på plads inden et arrangement. Disse oplysninger er dog kun en rettesnor som bør overholdes, men det er altid en god idé at kontakte "Black Jack Duo" og få en snak om tingene.

Scene:


Scenen/podiet bør være 3 meter dyb x 5 meter bred (15 m²) og bør placeres sådan, at "Black Jack Duo" har front mod gæsterne (det giver den bedste kontakt mellem musikerne og gæsterne).

 

I haller og telte skal der være en sikker forhøjet scene/podie på minimum 20 cm.


Strøm/El:


Max. 10m. fra scenen.


Der skal min. forefindes 2 stk. 220/230 V stik, som kører på hver sin sikring.


eller 1 stk. 16A CEE (3L+N+PE)


eller 1 stk. 32A CEE (3L+N+PE)


Hvis det ikke er tilfældet, skal du/I som arrangør sørge for at der er lagt forlænger kabler frem til scenen.


Opstilling:


"Black Jack Duo" ankommer altid i god tid, ca. 2 timer før arrangementet starter, ved større arrangementer dog ca. 2 ½- 3 timer før, og forlader spillestedet ca. 1½ time efter arrangementet er slut.


Adgangsforhold:


Hvis der er mere end 4-5 trappetrin til det lokale som arrangementet afholdes i, eller hvis lokalet er på 1. sal, meget langt fra aflæsningssted og til scene/lokale el. lign., skal vi i fællesskab finde ud af hvordan vi kan løse det problem. (det kan e.v.t. være 2 hjælpere til at bære/køre udstyr til og fra scenen) Det meste af vores udstyr er forsynet med hjul men er ret tungt.Sange og festlige indslag:

 

"Black Jack Duo" spiller til - og synger med på de fleste lejlighedssange.


Skriv evt. "Black Jack Duo's" telefonnummer 2020 7559 på indbydelser, så vi kan være behjælpelige med gæsternes eventuelle festlige indslag.

Copyright © Black Jack Duo design. 2019